Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
crisy
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Joi Ian 28, 2010 7:42 pm |
|
Membru din: Mar Aug 14, 2007 10:16 pm Mesaje: 1522 Localitate: timisoara
Mămica lui: Andreea Miruna
Născut(ă) în: 12 Noi 2008
|
Ramo scrie: ce jucarii au prins la copii vostrii pe la 10-11-12 luni? ca asa se plictiseste de tot ce are acasa...sau e perioada de vina ca se plicti de orice? nu am idee ce sa-i iau de pasti si poate ma ajutati voi:) Noi i-am luat Andreei de Craciun un grajd mic(fisher price) cu un cal care necheaza + mai e un calut mic si un puisor...astea sunt de succes, la fel si cartile cu animale,sau cu masinute si copii. Am luat si lego cu piese mari, pt 1,5ani, cu care eu construiesc si Deea distruge, asta e distractia ei. La noi acum animalele sunt in top, a si invatat cum face intreaga ograda  .
Ultima oară modificat de crisy pe Joi Ian 28, 2010 7:46 pm, modificat 1 dată în total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
crisy
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Joi Ian 28, 2010 7:45 pm |
|
|
Acum intreb si eu pt copil de 18 luni ce este interesant ? Noi cred ca vom mai lua niste animalute, dar asi mai vrea sa diversificam  . Ceva idei ?
|
 |
|
mva
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Joi Ian 28, 2010 7:55 pm |
|
|
B o primit un pian la 1 an, si asta o fost jucaria preferata a perioadei ...si acu mai canta la el. ce o inceput mai nou e sa cante la doua instrumente, cu amandoua mainile (asta ca mai are o jucarie gen pian de la v-tech) asta ne e pianul http://www.fisher-price.com/fp.aspx?e=d ... 49&st=2341
|
|
| Sus |
|
 |
|
crisy
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Joi Ian 28, 2010 8:00 pm |
|
|
|
Fain pianul...si eu cautam pian, dar ceva simplu cum am avut eu cand eram copil, ca din astea care canta singure mai are Deea si vad ca s-a plictisit de el. Laptopul de vtech care il aveti voi ce model e ?
|
 |
|
Ramo
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Joi Ian 28, 2010 8:04 pm |
|
Membru din: Sâm Iun 30, 2007 9:11 am Mesaje: 2581 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Andrei
Născut(ă) în: 15 Apr 2009
|
|
| Sus |
|
 |
|
crisy
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Joi Ian 28, 2010 8:11 pm |
|
|
Noua cred ca ne trebuie laptop care sa semene cu al meu, ca altfel nu va fii de folos 
|
 |
|
Ramo
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Joi Ian 28, 2010 8:18 pm |
|
Membru din: Sâm Iun 30, 2007 9:11 am Mesaje: 2581 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Andrei
Născut(ă) în: 15 Apr 2009
|
|
| Sus |
|
 |
|
mva
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Joi Ian 28, 2010 8:41 pm |
|
|
noi sa stiti ca il avem pe asta http://www.amazon.com/VTech-Tote-Go-Lap ... B000Z4UZHOinsa nu cred ca il foloseste ca si laptop, ci ca o alta jucarie. si se joaca cu el de pa la 16/17 luni. i l-am luat la 1 an si era devreme rau. acu mai vine si ma pune pe mine sa ii arat la jocurile de logica, ea mai trage de mouse ...desi mai e pana sa inteleaga ce se intampla cu jocurile, insa important e ca se joaca si cu el.
|
|
| Sus |
|
 |
|
crisy
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Joi Mar 04, 2010 2:12 pm |
|
|
Andreea zice de o vreme cum fac toate animalele domestice, stie si unele salbatice....acum intrebarea mea, ce sa invatam in continuare? Ne-am apucat de sortat cuburi si Lego pe culori, imi arata si masinile rosii, dar vad ca pana acum doar cu rosu ne intelegem, restul le cam ameteste ea  . Culorile ar fii pasul urmator, sau pe ce sa insist mai mult in jocurile noastre?
|
 |
|
Andra_80
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Vin Mar 05, 2010 10:56 am |
|
Membru din: Mar Iul 03, 2007 11:30 am Mesaje: 1422 Localitate: Timisoara
Mămica lui: AMALIA
Născut(ă) în: 09 Oct 2009
|
Jocuri pe care sa le poata asambla, puzzle cu piese mari, cuburi, carti de colorat, plastelina, jocuri prin care sa imparta, sa grupeze de exemplu animalele in functie de anumite caracteristici pe care sa i le dai tu si sa povestiti despre asta, sau sa invete culorile dar tot asa, prin asociere cu fructele sau legumele de exemplu, jocuri care sa vizeze formele obiectelor, poti sa te joci cu mainile cu ea. Daca ma sti, cand eram mici ne jucam ceva dar nu mai stiu cum se numea in care bateam din palme, apoi trebuia sa batem palma opusa a partenerului si era si un cantecel  Ups, cine stie despre ce ma chinui sa povestesc si poate explica mai bine, rog sa ma ajute  Puteti sa faceti un fel de teatru de papusi, am luat de la Real un leu si un hipopotam manusi (mai erau si alte animale) si le misc in fata Amaliei cand ii spun povesti, de parca ei i-ar povesti si tare mult ii place. Deea ar putea sa improvizeze ea un joc.

|
|
| Sus |
|
 |
|
cc78
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Vin Mar 05, 2010 8:55 pm |
|
Membru din: Lun Iul 02, 2007 2:27 pm Mesaje: 1457 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Maria
Născut(ă) în: 19 Dec 2007
|
|
La noi de mare succes e teatrul de papusi care sa interactioneze cumva cu ea...adica personajele o intreaba cate ceva, ii cer parerea... Alt joc este "dansul"...o topaiala pe muzica, cu mine bineinteles pe post de partener. Plastelina este alt joc preferat, modelam ursuleti, floricele, etc...ii place sa o framante sa o taie sa o intinda ( seturile din magazine au tot felul de instrumente si forme pt plastelina).
In topul preferintelor sunt desenele animate( doar pe dvd-uri, doar alese de noi)...acolo ar sta cu orele fara sa-i aud gurita, stie toate personajele, reda perfect replici din filmulete...
Aaaa...chiar ii povesteam astazi Alexandrei ca zilele trecute am avut musafiri, o mamica cu fetita ei si pe cand stateam noi doua de vorba , apare Maria foarte serioasa si ne intreaba: " Cale dintle voi doamnelor asteapta un copil???" va imaginati reactia noastra...mamica socata, eu la fel in prima faza dar am asociat imediat cu desenele animate cu elefantelul Dumbo unde barza le intreaba asta pe doamnele elefantele:))
|
 |
|
crisy
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Vin Mar 05, 2010 11:55 pm |
|
|
Deea de teatru de papusi nu e foate pasionata, avem si noi 3 manusi din acelea cu personaje, de "rosu imparat" ii place, celelalte 2 sunt animalute, dar colorate altfel decat in realitate si simte ea ca ceva nu e in regula cu ele  . Ii place de o vreme sa se joace cu Lego, initial eu construiam si ea darama, acum pune si ea cuburi unele peste altele, iar daca nu reuseste cere ajutor. La colorat si la plastelina inca nu ma bag, sa mai treaca cateva luni, caci altfel vor ajunge toti peretii casei colorati. Ah, de Pasti va primi o "placa" din aceea de desenat(nu stiu cum se cheama, zice Cata ca are si Maria) sunt curioasa cum reactioneaza. E foarte pasionata de carti, imi aduce cate o carte sa ii citesc, sau daca nu are rabdare doar sa ne uitam la poze. Si mai ceva ,e innebunita dupa unele melodii la TV, noi nu de multa vreme o lasam la TV, asa o mai las sa fac un gris cu lapte sau mamaliguta, 10 minute stiu ca are ocupatie si nu vine dupa mine in bucatarie. Iar cand vad ca e mai multa vreme ocupata, cu siguranta face vreo prostioara, gen scos lucruri din dulap  Cand ma gandesc cum era anul trecut pe vremea asta si cat de mare e acum, a trecut repede timpul....imediat o si vad pe Deea ca merge cu ghiozdanelul la gradi  .
|
 |
|
crisy
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Mie Mar 10, 2010 10:24 pm |
|
|
|
Face cineva comanda pe mytoys.de pt pasti ?
|
 |
|
Andra_80
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Joi Mar 11, 2010 9:02 am |
|
Membru din: Mar Iul 03, 2007 11:30 am Mesaje: 1422 Localitate: Timisoara
Mămica lui: AMALIA
Născut(ă) în: 09 Oct 2009
|
|
Da, eu. Chiar ma gandeam cand sa o trimit ca poate in prag de sarbatori dureaza mai mult.

|
|
| Sus |
|
 |
|
claumaria
|
Subiectul mesajului: Re: Jocuri, jucarii,altele Scris: Mie Mai 12, 2010 8:29 pm |
|
Membru din: Lun Feb 22, 2010 11:18 pm Mesaje: 323 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Patricia
Născut(ă) în: 14 Ian 2010
|
fetele, ma ajutati si pe mine: de ce jocuri/jucarii au fost interesati bebeii vostri de pe la 4 luni. nu stiu cu ce sa o mai fascinez pe Patricia.cred ca s-a plictisit de paturica unde ii atarn jucarii iar caruselul nu mai prezinta interes.recunosc ca deocamdata nu am investit in jucarii care sa o stimuleze...dar e cazul sa o fac desteapta 
|
 |