Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
BubuCandyBlue
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Joi Ian 28, 2010 7:22 pm |
|
Membru din: Dum Sep 30, 2007 1:29 am Mesaje: 1601 Localitate: Cimişoara
Mămica lui: -
|
cristina16 scrie: Christine, te referi la Kinderwelt? si mie mi-a fost recomandata, dar cum am 2 copii, nu imi voi permite sa ii dau  las ca ii inveti tu frau lehrerin 

|
|
| Sus |
|
 |
|
samsara25
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Joi Ian 28, 2010 7:24 pm |
|
Mămica lui: Sophia Anamaria
Născut(ă) în: 11 Oct 2009
|
cristina16 scrie: Christine, te referi la Kinderwelt? si mie mi-a fost recomandata, dar cum am 2 copii, nu imi voi permite sa ii dau  da ,nu stiu insa scorurile probabil destul de mari avand in vedere ca majoritatea sunt copii din germa a caror parinti predau pe la universitate,facultati ...

http://www.apolloware.net/sophia
|
|
| Sus |
|
 |
|
cristina16
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Vin Ian 29, 2010 12:32 pm |
|
Membru din: Vin Apr 11, 2008 9:15 pm Mesaje: 1281 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Danut si Cristian
|
BubuCandyBlue scrie: las ca ii inveti tu frau lehrerin  m-am cam delasat in ultima vreme...dar recuperam noi Legat de gradinite: Doua prietene au bebeii la Kinderwelt si sunt foarte multumite. Pretul difera in functie de ora la care mergi sa iei copilul, pretul maxim e 235 euro (include program prelungit, mese) Accepta copii si de 2 ani, cu tot cu pampers  Au si diverse cursuri:pian, dans, etc Grupele sunt mici, 10 copilasi, au 2 educatoare care vorbesc doar in germana si o ingrijitoare. Au medic care vine si ii verifica pe copii saptamanal. Educatoarele, din cate am auzit, au efectuat cursul Montessori in Germania. Impresiile pe care le-am auzit despre gradinita sunt doar de bine. Comparativ, gradinita Montessori de pe Brancoveanu, tot gradi in limba germana, are tarif pentru program prelungit de 350 euro. Din pacate eu nu-mi permit sa ii dau pe amandoi la particulara, asa ca vor merge amandoi la stat. Gradi cu predare in germana sa fie si de stat si buna stiti cumva?

|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramo
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Vin Ian 29, 2010 12:36 pm |
|
Membru din: Sâm Iun 30, 2007 9:11 am Mesaje: 2580 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Andrei
Născut(ă) în: 15 Apr 2009
|
|
da, la Lenau....nasa lui Andrei o are pe fetita cea mare acolo. dar bine ar fi sa ai ceva pile, ca am inteles ca e foarte cautata si din ce am inteles is multi copilasi, dar nah...

|
|
| Sus |
|
 |
|
kmytza08
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Vin Ian 29, 2010 12:36 pm |
|
Membru din: Mie Mar 12, 2008 6:25 pm Mesaje: 924 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Stefi
Născut(ă) în: 14 Iul 2009
|
cristina16 scrie: Gradi cu predare in germana sa fie si de stat si buna stiti cumva? este una in balcescu langa biserica catolica ( scuze de kk  ) dar nu stiu daca este de stat sau nu. o sa intreb si revin cu info. pusi la bebei
|
 |
|
cristina16
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Vin Ian 29, 2010 4:09 pm |
|
|
|
si eu mi-am dorit sa il dau la Lenau, dar am auzit ca sunt si anumite dezavantaje: foarte multi copii in grupa, grupa mica are doar program scurt(eu oricum la scurt l-as da ptr inceput, dar na, nu se stie niciodata), nu au curte, copiii se scot la plimbare in piata Unirii
cea din Balcescu e de stat, stiu sigur.
mai este una langa biserica din mehala, am doua prietene cu baietii acolo, sunt 2 grupe de germana:mica-mijlocie si mare-pregatitoare, mi-ar fi placut sa fie o grupa mica de sine statatoare, mai omogena ca varsta, dar am eu probabil prea multe pretentii...
si nici nu prea am unde ma informa si documenta bine, iar in martie sunt inscrierile
ce am auzit ca e ok si la Montessori si la Kinderwelt; mancarea se face acolo, au bucatareasa, meniu fain conceput, iar la Kinderwelt se aprovizioneaza de la piata de gros de la tarani si incearca sa gateasca cat de cat bio.

|
|
| Sus |
|
 |
|
mva
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Vin Ian 29, 2010 5:59 pm |
|
|
mai ce de gradinite pe langa mehala, ca nici nu stiam  cristina, mie aia de vis a vis de biserica nu prea imi placea asa din exterior, parca am fost sa votez o data pe acolo. tu ai fost sa vezi cum e inauntru ? nu stiu de ce io m-as uita la chestii gen: cladirea sa fie noua, calduroasa, sa nu fi fost umiditate pe acolo ... ca sa nu fi fost urma de igrasie de exemplu. asta in afara de personal si conditii de joaca ... da na, io inca nu am inceput sa caut oferte de gradi pt frumoasa mea, mai asteptam.
|
|
| Sus |
|
 |
|
OanaC
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Sâm Ian 30, 2010 11:44 am |
|
Mămica lui: Alexia
Născut(ă) în: 17 Dec 2009
|
La gradi aia de dinainte de pod ne-am gandit sa o dam si noi pe gaza, ca am mai auzit ca e super, si de noi e aproape si e si pe drum. Da' nu eram hotarati daca sa o dam la germa ca noi nu stim nici unul  Pe de alta parte m-am gandit ca poate chiar de-aia ar fi bine sa invete ea germa. Acuma mai vedem ce se mai intampla pana mai creste galusca...
|
|
| Sus |
|
 |
|
c_s
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Joi Feb 11, 2010 1:46 pm |
|
Mămica lui: Alexandru
Născut(ă) în: 15 Feb 2008
|
|
PT CEI CU PITICI ACASA, INTERESATI DE O GRADI NOUA SI FAINA IN TIMISOARA "Invitatie GRADINITA WENDY LIKS Va invitam in data de 13.02.2010, intre orela 11-15, sa retraiti copilaria alaturi de copii dvoastra, in Calea Ghirodei, nr.55/a. Va asteptam cu drag SPOREA MIRON " CINE VINE CU NOI LA JOACA?
| Sus |
|
 |
|
a_mirela
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Joi Feb 11, 2010 5:24 pm |
|
Membru din: Mie Iul 04, 2007 2:55 pm Mesaje: 600 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Teo
Născut(ă) în: 03 Dec 2009
|
|
 |
|
cristina16
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Joi Feb 11, 2010 6:05 pm |
|
|
|
ultima, gradinita 53 e de stat? eu asa am dedus e frumos prezentata ar fi fain sa aiba fiecare gradnita de stat asa site

|
|
| Sus |
|
 |
|
a_mirela
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Joi Feb 11, 2010 6:36 pm |
|
|
|
 |
|
ralubea
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Mie Feb 17, 2010 4:41 pm |
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
a_mirela
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Mie Feb 17, 2010 5:59 pm |
|
|
Ralu, cred ca informatiile despre preturi lipsesc de pe site. Daca ne poti ajuta... Sar'na! 
|
 |
|
ralubea
|
Subiectul mesajului: Re: Gradinite Scris: Joi Feb 18, 2010 5:01 pm |
|
|
|
| Sus |
|
 |