Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
crisy
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Lun Dec 21, 2009 12:51 pm |
|
Membru din: Mar Aug 14, 2007 10:16 pm Mesaje: 1521 Localitate: timisoara
Mămica lui: Andreea Miruna
Născut(ă) în: 12 Noi 2008
|
Ramo scrie: da, am sunat intai la synevo..ei nu mai fac ca dureaza cica 4 zile pana vine rezultatul si ei intra in concediu. apoi am sunat la bioclinica, numai azi mai fac si numai pe cetatii, la alte laboratoare e inchis programu, au numai de dimi... o sa mergem pe cetatii, ce sa facem...ne-au zis fara papa minim 2 ore si cica nici apa nu trebe. Succes  , sa nu-l doara pe Andrei.
|
 |
|
Ramo
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Lun Dec 21, 2009 1:33 pm |
|
Membru din: Sâm Iun 30, 2007 9:11 am Mesaje: 2580 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Andrei
Născut(ă) în: 15 Apr 2009
|
|
| Sus |
|
 |
|
crisy
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Lun Dec 21, 2009 3:41 pm |
|
Membru din: Mar Aug 14, 2007 10:16 pm Mesaje: 1521 Localitate: timisoara
Mămica lui: Andreea Miruna
Născut(ă) în: 12 Noi 2008
|
Ramo scrie: oaiii, doare??????ma gandeam ca doar ii ia pe un betigas din nasuc si din gurita, fara durere  Nu stiu cat doare, dar Andreea s-a cam plans...ce-i aia sa-i umble cineva in nas  . Poate Deiu e mai curajos 
|
 |
|
Ramo
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Lun Dec 21, 2009 4:35 pm |
|
|
crisy scrie: Ramo scrie: oaiii, doare??????ma gandeam ca doar ii ia pe un betigas din nasuc si din gurita, fara durere  Nu stiu cat doare, dar Andreea s-a cam plans...ce-i aia sa-i umble cineva in nas  . Poate Deiu e mai curajos  da de unde  ne-am smiorcait si noi si la nas, si la gurita si i-am luat si de la ochi daca tot am fost

|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramo
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Mar Dec 22, 2009 4:21 pm |
|
|
|
e cineva pe forum care sa stie sa-mi spuna ce inseamna: . Am sunat medicul pediatru, dar nu-mi raspunde si am zis sa intreb aici , poate stie cineva
EXUDAT FARINGIAN ABSENTI STREPTOCOCI BETA HEMOLITICI FLORA FARINGIANA NEPATOGENA
EXUDAT NAZAL EXUDAT NAZAL DREPT + STANG ========================== PREZENTI STAFILOCOCI COAGULAZO NEGATIVI

|
|
| Sus |
|
 |
|
liv
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Mar Dec 22, 2009 9:33 pm |
|
|
e rezultat normal stafilococii coagulazo neg. fac parte din flora normala 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramo
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Mar Dec 22, 2009 10:36 pm |
|
|
mersi mult, Liv deci nu are nimic pt care necesita antibiotic sa inteleg? tusea si mucisorii de unde or aparut?

|
|
| Sus |
|
 |
|
liv
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Mie Dec 23, 2009 9:46 pm |
|
|
nu e nevoie de antibiotic, a fost o infectie virala, doar la infectiile bacteriene se da antibiotic, exudatul fiind normal e clar ca nu e inf bacteriana. multe sanatate lu Deiu mic 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramo
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Mie Dec 23, 2009 11:10 pm |
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Andra_80
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Mie Mar 10, 2010 8:31 pm |
|
Membru din: Mar Iul 03, 2007 11:30 am Mesaje: 1422 Localitate: Timisoara
Mămica lui: AMALIA
Născut(ă) în: 09 Oct 2009
|
|
Am fost sa facem eco la sold la Dl. Dr. Boia si ne-a spus ca Amalia are o demineralizare in oase si ne-a dat tratament cu fiole de calciu, cate 1 fiola/zi timp de 10 zile, apoi 20 zile pauza si iar la control sa vada cum se mai prezinta oasele dupa tratament. A mai avut careva diagnosticul asta si poate sa-mi spuna cum a evoluat si daca au fost ceva probleme? Eventual, fetele noastre doctorite, imi puteti spune mai multe despre asta? Eventual care sunt cauzele si daca se corecteaza prin tratament si alimentatie sau poate lasa urme? Nu prea stiu nimic despre asta.

|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramo
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Mie Mar 10, 2010 8:35 pm |
|
|
|
noi nu am avut asa diagnostic, dar eu i-am mai facut lui Andrei cateva cure de calciu fiole (gluconat calciu parca ii zice sau calciu gluconic). exact cum zici, cate 10 zile pe luna. cred ca de 3 ori i-am facut pana acum, asta din cauza ca el transpira f mult la caputz (cand sugea la san, apoi la biberon si din cand in cand asa cand se juca).

|
|
| Sus |
|
 |
|
kmytza08
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Mie Mar 10, 2010 9:44 pm |
|
Membru din: Mie Mar 12, 2008 6:25 pm Mesaje: 924 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Stefi
Născut(ă) în: 14 Iul 2009
|
|
si eu i-am facut lui Stef la 5 luni jumate si a zis dr. ca e prea devreme. trebuia sa mergem la 6 luni jumate. asa ca acum trebuie sa mergem din nou saptamana viitoare. si calciu si eu i-am dat pana acum de 6 ori, 10 fiole in zece zile pe luna, cate 5 ml. si luna asta am facut incarcare cu calciu cu 10 ml pe zi. mie doar mi-a zis ca nu se vede nucleu in sold cum ar trebui ca e prea mic la 5 luni jumate. la cine ai fost??
|
 |
|
daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Joi Mar 11, 2010 12:37 am |
|
Mămica lui: Amaia
Născut(ă) în: 16 Ian 2010
|
noi am facut eco de sold si abdominala cand Amaia a implinit o luna.initial am crezut ca tre' sa-i faca eco din cauza ca s-o nascut prematura.dar nu,asa se face la toti bebeii 
|
 |
|
a_mirela
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Dum Mar 14, 2010 5:52 pm |
|
Membru din: Mie Iul 04, 2007 2:55 pm Mesaje: 600 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Teo
Născut(ă) în: 03 Dec 2009
|
Ramo scrie: noi nu am avut asa diagnostic, dar eu i-am mai facut lui Andrei cateva cure de calciu fiole (gluconat calciu parca ii zice sau calciu gluconic). exact cum zici, cate 10 zile pe luna. cred ca de 3 ori i-am facut pana acum, asta din cauza ca el transpira f mult la caputz (cand sugea la san, apoi la biberon si din cand in cand asa cand se juca). Ramo, era bebe mai agitat cand ii dadeai calciu? Mie asa mi-a zis o prietena... 
|
 |
|
Andra_80
|
Subiectul mesajului: Re: Investigatii medicale pt. bebei Scris: Dum Mar 14, 2010 8:31 pm |
|
Membru din: Mar Iul 03, 2007 11:30 am Mesaje: 1422 Localitate: Timisoara
Mămica lui: AMALIA
Născut(ă) în: 09 Oct 2009
|
|
Amalia e la jumatatea tratamentului cu calciu si nu am observat sa fie agitata. E la fel de activa, nu vad sa fie agitata.

|
|
| Sus |
|
 |