Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
gabi27
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Vin Feb 26, 2010 10:42 am |
|
|
|
Ceau,
iti multumesc pentru randurile scrise, sunt sigura ca nu va fi usor mai departe dar trebuie sa ne pastram increderea. Pe lumea aceasta nimic nu este intamplator, sa stii.
Ma bucur din tot sufletul ca ai reusit sa duci o sarcina la bun sfarsit, nu mai ai mult si iti vei tine copilul in brate, ceea ce e mai important decat suferintele de pana acum, nu? Sa nu spui ca sunt mai puternica decat tine, eu nu mai am curajul s araman insarcinata cel putin nu degraba deci faptul ca tu ai avut curaj sa mai incerci............te admir pentru asta.
Toate suntem puternice si ce e mai importante ste ca in acele momente.........primesti o forta nu stiu d eunde dar te face mult mai putenica. Sa i o sarcina usoara fara probleeeme iti doresc si iti multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
cristina16
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Vin Feb 26, 2010 11:01 am |
|
Membru din: Vin Apr 11, 2008 9:15 pm Mesaje: 1281 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Danut si Cristian
|
Gabi, iti doresc recuperare rapida din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic. Acum e normal sa iei pauza din ambele puncte amintite mai sus, dar sunt convinsa ca dupa un timp ni te vei alatura din nou si totul va fi bine pana la capat. Si cum ai scris si tu, si eu sunt de parere ca nimic nu e intamplator, doar ca e nevoie de multa putere sa accepti si sa faci fata la asemenea situatii. Si tu o ai, la fel ca si multe alte fete de aici care infrunta viata asa cum trebuie. Numai bine iti doresc!

|
|
| Sus |
|
 |
|
nadia76c
|
Subiectul mesajului: sarcina oprita din evolutie Scris: Joi Mar 04, 2010 2:39 pm |
|
|
|
Buna fetelor, nici nu stiu cum sa incep........nici nu stiu ce e mai greu......vineri am aflat ca am o sarcina oprita din evolutie, ar fi trebuit sa fiu in 11 sapt. si era oprita din evolutie la 7 sapt., nu am avut nici cel mai mic simptom, orice, ceva care sa imi dea de gandit.......de banuit....am plecat de acolo si m-am mai dus la un ecograf, traiam cu speranta ca poate cel de la spital nu e ok, dar nu a fost asa, mi-a confirmat ce aflasem deja cu o ora inainte.In fine totul s-a terminat cu un chiuretaj, anestezie generala, nu am simtit nimic fizic, psihic nu stiu cand nu am sa mai simt nimic. A fost prima sarcina, ne doream f. mult copilul, ne faceam planuri cu el, stiam exact unde o sa mergem in vacanta cu el.............
|
|
| Sus |
|
 |
|
a_mirela
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita din evolutie Scris: Joi Mar 04, 2010 2:55 pm |
|
Membru din: Mie Iul 04, 2007 2:55 pm Mesaje: 602 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Teo
Născut(ă) în: 03 Dec 2009
|
|
 |
|
gabi27
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Vin Mar 05, 2010 12:48 pm |
|
|
|
Draga Nadia
astazi se implineste saptamana de cand am trecut si eu prin asa ceva, exact ca tine, ma pregateam de pasti sa aflu ce voi avea, baietel sau fetita si am primit vestea care m-a facut s acred ca sunt cea mai ghinionista persoana de pe lume, asa de ghinionista incat am crezut ca pica cerul pe mine.
Am trecut si eu prin chiuretaj, la fel, nu am simtit nimic, astazi ma duc la control imediat sa vedem poate avem si rezultatul biopsiei poate se gaseste ceva cauza pentru care s-a intamplat asa. Iti recomand sa te duci la control, sa vorbesti cu un singur medic, sa iti spuna si tie cand te poti apuca din nou, si sunt sigura ca te vei duce in concediu cu copilasul tau!!
Si daca vrei s adiscutam, oricand!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
nadia76c
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Dum Mar 07, 2010 5:47 pm |
|
|
|
Buna, in primul rand le multumesc tuturor pentru urarile de bine si mesajele de incurajare. Atunci cand m-am inscris pe acest forum, sincer, as fi vrut sa port discutii despre un alt subiect insa drama prin care am trecut m-a facut sa va scriu voua celor care, din nefericire ca si mine, ati trecut prin asa ceva. Asa simteam nevoia atunci, credeam ca numai cine a trecut prin asa ceva ma poate intelege cu adevarat. Sper ca pe viitor sa ne intalnim la o alta categorie de subiecte. De fapt sunt convinsa ca asa va fi.Astazi am fost la control si dr mi-a spus ca sunt ok, ca mai pot sta cam 2 luni si in functie de starea mea...... psihica..... ne putem apuca de "lucru". Sper sa va dau vesti bune in curand.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gabi27
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Lun Mar 08, 2010 8:46 am |
|
|
|
Ceau fetelor,
vroiam s ava intreb, daca ststi cumva..........dupa un chiuretaj pentru sarcina oprita in evolutie, din cate stiti voi sau de la prietene care au trecut prin asta, cam la cat timp e safe sa incerci din nou?
dna dr mi-a spus ca mai trebuie sa iau ceva injectii ca sa ma curat e tot fiindca au mai ramas ceva chestii mici (a trecut doar o saptamana) dar ca dupa ce imi vine menstruatia pot sa incerc din nou.
Credeti ca ar fi devreme? Ma asteptam sa imi spuna sa mai astept minim 3 luni dar se pare ca nu. Imi dati vreun sfat?
|
|
| Sus |
|
 |
|
minciunica
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Lun Mar 08, 2010 9:08 am |
|
Membru din: Sâm Mar 15, 2008 11:36 pm Mesaje: 217 Localitate: Arad
Mămica lui: Flavius
Născut(ă) în: 01 Iul 2010
|
|
O prietena f buna de a mea a trecut prin ceea ce ai trecut si tu in urma cu o luna de zile si la aproximativ la aceeasi varsta a sarcinii ca si a ta si medicul a sfatuit-o sa astepte o menstruatie si dupa aceea poate sa incerce din nou.A sfatuit-o totodata sa incerce sa afle cauza prin tot felul de analize de sange.

http://flaviusstefan.wordpress.com/
|
|
| Sus |
|
 |
|
silvia28
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Mar Mar 09, 2010 3:58 pm |
|
Membru din: Mar Noi 24, 2009 7:08 pm Mesaje: 29 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Ioana
|
gabi27 scrie: Ceau fetelor,
vroiam s ava intreb, daca ststi cumva..........dupa un chiuretaj pentru sarcina oprita in evolutie, din cate stiti voi sau de la prietene care au trecut prin asta, cam la cat timp e safe sa incerci din nou?
Buna Gabi, Din pacate am trecut si eu prin aceasta experienta groaznica in luna noiembrie 2009. Mie mi-a spus medicul sa astept minim 2 luni, am fost la control dupa chiuretaj la fix o saptamana dupa interventie, totul era o.k, apoi am mai mers la controale de rutina, sa vada ca totul decurge normal si ma recuperez. In ianuarie am fost din nou la control si mi-a zis sa ne apucam de treaba, dupa ce mi-au venit doua cicluri normale la fix 28-29zile si totul era o.k. Multa putere si rabdare, ca e cel mai greu sa-ti revi psihic din asa ceva. Pe mine si acum ma mai macina gandurile...dar trebuie sa fim tari si sa privim inainte.
|
|
| Sus |
|
 |
|
BubuCandyBlue
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Mar Mar 09, 2010 5:47 pm |
|
Membru din: Dum Sep 30, 2007 1:29 am Mesaje: 1601 Localitate: Cimişoara
Mămica lui: -
|
nu aveam un astfel de subiect in forum, si speram nici sa nu fie, iar daca da, nu ma asteptam la asa activitate in el. pt ca nu doresc nimanui o astfel de experineta  imi pare rau pentru ce ati indurat, fruntea sus insa, multa multa putere si sanatate va urez.

|
|
| Sus |
|
 |
|
Iza
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Mie Mar 10, 2010 9:42 am |
|
Membru din: Mar Oct 20, 2009 5:40 pm Mesaje: 567 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Alexandru
Născut(ă) în: 23 Mar 2010
|
Dupa sfatul medicului, eu am asteptat sa imi vina mentruatia de 2 ori la rand regulat la 28-29 zile. In prima luna dupa chiuretaj mi-a venit la 39 zile, urmatoarea la 37 zile, iar apoi 2 luni la 28 zile  . In total ca si timp intre chiuretaj si ultimul ciclu au fost mai putin de 5 luni. Va tin pumnii fetelor sa veniti cu marea veste a celor 2 liniute 

|
|
| Sus |
|
 |
|
silvia28
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Mie Mar 10, 2010 11:28 am |
|
|
Gabi, Nadia, sa va asteptati ca menstra sa nu fie regulata in prima luna dupa chiuretaj. Poate v-a spus si medicul acest lucru, dar poate veni mai repede, la fix sau mai tarziu. Ideea e ca ar trebui sa va vina in primele 2 luni dupa chiuretaj, altfel e bai si trebuie sa consultati medicul. Va trimit un link, care pe mine m-a ajutat mult sa intaleg ca nu am luat-o razna, ca nu am innebunit si ca e normal ceea ce simteam. Poate va este de ajutor si voua. http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/Din pacate, am constatat trecand prin aceste experiente extrem de dureroase pshihic, ca prea multe femei din jurul nostru au cate o poveste trista in suflet, femei ce acum au 1,2,3 copii si o familie fericita...dar au avut candva un astfel de episod sau mai multe, despre care nu prea vorbesc sau nu pot sa o faca. Eu in primele doua luni nu am putut vorbi despre subiect, pur si simplu nu am putut vorbi ca-mi venea sa plang. Acum imi dau seama ca a facut parte din viata noastra si trebuie sa am multa putere si sa privesc inainte. Eu am mai avut un avort spontan in luna martie 2009, dar atunci sarcina a fost mai mica si era considerat un avort la menstra, care nu se prea calculeaza. Atunci mi-a intarziat menstra si am avut niste sangerari slabe si maronii si apoi s-a intamplat dezastrul: hemoragie puternica si gata. Mi-am dat seama numai dupa, ca ceea ce a fost a fost un avort, cand am mers la medic si mi-a confirmat... In martie mi-a venit prima menstra abia dupa 50zile, cu sangerari ce durau cate doua saptamani, dar oricum era total aiurea. Nu mai stiam cand am menstra, cand am sangerari care nu se opreau decat cu ergometrina. Nasol tare. Acum in luna noiembrie am pierdut sarcina la fix 9saptamani, fara hemoragie, fara nici un semn, dupa ce am auzit bataile inimii la 7saptamani si 3 zile, totul era perfect o.k si Bebe a crescut de la 0.7cm (CRL) la 2cm(CRL) cand l-a descoperit fara cord. Murise cu o zi, maxim doua inainte. Am incercat sa imi reglez menstra cu ajutorul fitoterapiei (la indicatia medicului) si am reusit sa-mi vina menstra din prima la fix 28 zile dupa chiuretaj si in urmatoarea luna la 29 zile, asa cum imi venea mie deobicei. Va doresc multa putere si fiti tari. Daca vreti sa vorbiti sau pot sa va ajut cu ceva, sa nu ezitati sa-mi spuneti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gabi27
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Vin Mar 12, 2010 8:46 am |
|
|
|
Ceau fetelor,
revin eu, Gabi sunt
in legatura cu chiuretajul meu revin cu o intrebare, poate ma puteti ajuta. Acum 2 saptamani am facut chiuretajul si la controlul de o saptamana dr mi-a spus ca nu m-am curatat complet si ca mai trebuie sa iau injectii de endomitrina sau asa ceva, cate 2 pe zi timp de 3 zile ca s aimi provoace contractii la uter sa le elimin.
Injectii am facut, dureri de burta am, dar nimic alceva s aelimin nu am vazut. Ideea ca e va trebui s ao sun sa ii spun daca nu elimin nimic si mi-e tare frica sa nu trebuiasca sa imi faca din nou chiuretaj pt resturile acelea. Nu inteleg cum de au ramas alea acolo, si de ce imi spune ca sunt desprinse si ca trebuie eliminate, si va cer ajutorul, poate stiti voi in cat timp isi face efectul injectia, iesri le-am terminat.
Nu as mai suporta inca o trauma din asta pt un fleac!! Daca ma puteti ajuta cu 2 randuri va rog sa o faceti, experienta voastra pentru mine e......tot ajutorul de care am nevoie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
madalina24
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Vin Mar 12, 2010 11:14 am |
|
Membru din: Mar Iul 03, 2007 7:44 am Mesaje: 90 Localitate: TIMISOARA
Mămica lui: Unui ingeras.
|
ceau Gabi Din pacate si eu am trecut de 2 ori prin aceasta experienta traumatizanta, prima sarcina s-a oprit din evolutie la 28 sapt iar cea de-a 2-a la 14 sapt, a fost cumplit dar tre sa fii tare si sa treci peste. in cazul meu primul CM a fost dupa 40 zile . Si eu am facut injectii cu maleat de ergometrina si la fel dureri de burta dar nici o alta modificare. Aceste injectii se recomanda preventiv, in caz ca au mai ramas ceva resturi. Mult curaj si o sa vezi ca DD  o sa aiba grija de tine si o sa iti trimita un ingeras  care sa te faca fericita.
_________________ Mady
|
|
| Sus |
|
 |
|
silvia28
|
Subiectul mesajului: Re: sarcina oprita in evolutie Scris: Vin Mar 12, 2010 11:38 am |
|
|
Gabi si eu am avut sangerari dupa avortul din luna martie 2009, sangerari ce durau si 2saptamani si pe care le-am oprit cu greu dupa multe zile de ergometrina. Eu atunci m-am "curatat singura" si nu a mai fost necesara interventia. Ergometrina se da pentru hemoragii puternice. Atunci mi-a venit menstra abia dupa 50zile, dar cu 3 episoade de sangerari intre si o gramada de ergometrina injectabila si inghitita. Din cate stiu eu chiuretajul este o procedura extrem de delicata si trebuie facut cu mare atentie. Medicul "rade" suprafata uterului cu un fel de "cutit". Daca rade prea mult poti sa ramai sa nu mai faci copii, daca rade prea putin, pot ramane resturi acolo. Tie cine ti-a facut interventia, medicul tau? Eu am facut chiuretajul din noiembrie la privat si am tinut neaparat sa se ocupe de mine doar medicul meu, care stia cat de mult ne doream un copil (de aproape 2ani) si cat de mult ne dorim sa putem avea copii si in continuare. Mie mi-a mai dat un antibiotic cu spectru larg dupa chiuretaj, Eficef parca, ca sa nu fac infectii. Oricum e foarte important pentru sanatatea ta sa mergi la consultatii dupa chiuretaj si ca medicul tau sa te urmareasca atent. Doar el poate evalua ce si cum. Gabi, capul sus si multa putere, o sa rasara soarele si la voi si o sa vezi ca totul va fi bine pana la urma si dupa ceva timp te vei bucura ca vine 
|
|
| Sus |
|
 |