Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Andra_80
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Vin Mar 05, 2010 10:26 am |
|
Membru din: Mar Iul 03, 2007 11:30 am Mesaje: 1422 Localitate: Timisoara
Mămica lui: AMALIA
Născut(ă) în: 09 Oct 2009
|
Bine ati venit si nastere cat mai usoara sa aveti! Sunteti pe maini bune la Gynatal, eu am fost foarte multumita si au fost momente in care asistentele asa dragute erau ca parca nici nu ma simteam in spital. Bebe vine cand e pregatit, depinde si de marimea lui si de cat lichid amniotic mai are, depinde cat esti tu de "cumintica"  Amalia la 38 de sapt. nu mai avea lichid amniotic si placenta era imbatranita asa ca a doua zi am facut cezariana.

|
|
| Sus |
|
 |
|
IonyIone
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Vin Mar 05, 2010 11:41 am |
|
Membru din: Mie Oct 14, 2009 9:24 pm Mesaje: 207 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Tudor Sebastian
Născut(ă) în: 26 Mai 2010
|
Monica scrie: Pentru cele care inca mai aveti dubii, am 2 prietene care au nascut la Gynatal; una dintre ele mi-a spus ca s-a simtit vinovata de cate ori au intrat asistentele la ea in camera, nechemate!! ca sa vada daca se simte bine! IonyIone, poate ne fac bebeii vreo surpriza si vom fi colege de salon  Oooooooooooo, chiar mi-ar face o deosebita placere !!!! 
|
 |
|
norosm
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Vin Mar 05, 2010 1:48 pm |
|
|
 draga Andra, cum adica "cumintica"..?!....cu harnicia prin casa stau bine, am momente, ba lenevesc ba-mi vine sa mut si mobila, cert e ca am frecat pana acum de vreo 3 ori tot ce se putea... Eu am termen pe 8 aprilie, acusi..... va pup, numai bine
|
|
| Sus |
|
 |
|
criss
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Lun Mar 08, 2010 11:39 am |
|
Membru din: Lun Mar 08, 2010 2:54 am Mesaje: 6 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Darius
Născut(ă) în: 26 Mar 2010
|
|
Buna mamicute si viitoare mamicute!
Abia ieri am descoperit forumul acesta si am citit intr-un suflet tot ce s-a scris, mai ales de cand a intrat Miha "in actiune". Miha, toata stima si respectul pentru tine si pentru tot ceea ce faci aici pentru mamici! In 25 martie (daca nu o sa se grabeasca micutul meu) sunt si eu "programata" la clinica President, ca sa-mi aduc pe lume puiutul in cele mai bune conditii. Miha, sper din suflet sa te intalnesc acolo, macar si o singura data (avand in vedere ca o sa fie weekend)! Am vreo sansa sa mai cunosc si alte mamici de pe aici in perioada respectiva?
Va doresc o primavara insorita, linistita, plina de iubire si fericire, alaturi de puiutii vostri scumpi!La Multi Ani si sa aveti o zi superba!
|
|
| Sus |
|
 |
|
balintrodi
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Lun Mar 08, 2010 2:34 pm |
|
|
|
buna! sunt o "viitoare" mamica nerabdatoare sa il tina in brate pe "puiutul" mult dorit. de fapt, acum suntem in saptamana 37, deci inca putin! de la inceputul sarcinii am fost la dr. dorneanu. l-am cunoscut in cel mai trist moment al nostru, acum 1 an, cand la 10 saptamani de sarcina am fost diagnosticata cu "sarcini oprita in evolutie"! printr-o cunostinta, am facut rost de nr. dansului de telefon si a fost foarte amabil. chiar in aceea seara era la bega si avea o nastere, si ne-am propus sa intervina, chiar daca nu ne mai vazuse niciodata! atunci am fost foarte surprinsi, atat eu cat si sotul meu, de promtitudinea cu care a intervenit. anul trecut in iulie, dupa vreo 2 luni de asteptari, am aflat marea veste! dupa 37 de saptamani, iata ca am ajuns si la final! am aflat si noi, anul trecut in decembrie, de clinica president, insa nu de la dorneanu. ci intamplator de la o alta pacienta a dansului. ne-am hotarat sa mergem la clinica si, sper, sa pot naste natural. eu una asta imi doresc! acum 4 saptamani am fost pt. "inregistrarea" puiului la clinica, si desi nici pana acum nu am vizitat clinica, pot sa va spunem ca am ramas surprinsi de ceea ce am vazut! dupa primele 5 minute, toate rezervele noastre cu privire la locul unde voi naste, s-au dus! cred ca cel mai important este igiena si oamenii care sunt langa tine! noi am dat si peste o asistenta, moasa cred, super draguta care intradevar ne-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut. chiar maine dimineata trebuie sa mergem din nou la clinica! ce pot sa spun pana acum: toti cu care am venit in contact pana acum la clinica, ne-au facut o impresie foarte buna. sper ca in mica mea "sedere" la clinica sa o cunost si pe miha, care a raspuns la toate intrebarile puse de mamici! cred ca toate avem o gramada de intrebari de pus, chiar daca am citit toate mesajele de pe forum! succes tuturor mamicilor!
|
|
| Sus |
|
 |
|
IonyIone
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Mar Mar 09, 2010 4:35 pm |
|
|
Buna balintrodi, Iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos!!! Sper ca at. cand vei fi pregatita sa ne povestesti si noua amanunte despre nastere ! pupici 
|
 |
|
KMiha
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Mar Mar 09, 2010 5:29 pm |
|
Membru din: Mie Oct 07, 2009 4:04 pm Mesaje: 164 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Florian
Născut(ă) în: 07 Iul 2007
|
|
Bun venit printre noi, dragi viitoare mamici: Monica, criss, norosm, balintrodi(sper sa nu omit pe nimeni) si tuturor care ne citesc postarile pe forum. Si eu abia astept sa va cunosc, ca de altfel toata echipa President. Pana atunci: sanatate maxima si o primavara vesela!
|
|
| Sus |
|
 |
|
DyaNis
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Mar Mar 09, 2010 10:05 pm |
|
Mămica lui: Nadya
Născut(ă) în: 28 Oct 2009
|
|
Nastere usoara balintrodi!!Asteptam vesti de la tine!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Iza
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Mie Mar 10, 2010 9:44 am |
|
Membru din: Mar Oct 20, 2009 5:40 pm Mesaje: 567 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Alexandru
Născut(ă) în: 23 Mar 2010
|
|
| Sus |
|
 |
|
ralubea
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Mie Mar 10, 2010 11:35 am |
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
criss
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Mie Mar 10, 2010 2:55 pm |
|
|
Buna mamicutelor! Iza buna ideea cu "sa facem cunostinta". Sa ma prezint si eu mai in amanunt. Acum sunt in saptamana 37 si desi termenul final ar fi 5 aprilie, o sa nasc ceva mai repede, prin inducerea travaliului. Din pacate medicul meu a suferit un accident si la sf lunii o sa se opereze, asa ca am ales sa nu ma las pe mana unui coleg de-al lui, ci sa merg cu el pana la capat (chiar si mai repede). Daca puiutul meu nu o sa se grabeasca, nasterea o sa fie provocata in 25 martie, la clinica, evident! Oricum el deja de saptamana trecuta avea in jur de 3,2 kg (sper sa fie la fel de mancacios si in afara burticii:) ) si de aceea ma gandesc ca nu e nicio problema daca il fortam nitel sa vina. Eu sper sa pot naste natural, sa nu se ajunga la cezariana. Am putine emotii pt ca nazdravanul meu si-a infasurat cordonul in jurul gatului si nu se stie cum o sa fie la "iesire", dar am incredere deplina in medicul meu. Rodi vad ca puiutii nostri sunt cam de aceeasi varsta...poate ne intalnim la clinica Va doresc la toate nastere usoara si puiuti sanatosi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
BubuCandyBlue
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Mie Mar 10, 2010 3:07 pm |
|
Membru din: Dum Sep 30, 2007 1:29 am Mesaje: 1601 Localitate: Cimişoara
Mămica lui: -
|
criss scrie: Iza buna ideea cu "sa facem cunostinta".
nu-s de accord asa ca va rog sa va incadrati in topic aici viewforum.php?f=3

|
|
| Sus |
|
 |
|
criss
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Mie Mar 10, 2010 3:25 pm |
|
|
vai, ce mi-ai taiat tot elanul!  am vrut si eu sa intru in rand cu toata lumea...care se prezinta frumos la inceput...sa nu bombardez direct cu intrebari  oricum n-am fost chiar off-topic...mesajul meu contine si cuvantul clinica...pe undeva 
|
|
| Sus |
|
 |
|
vickip
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Mie Mar 10, 2010 5:57 pm |
|
Membru din: Vin Iul 20, 2007 1:26 pm Mesaje: 314 Localitate: Timisoara
|
|
Agree cu MODERATOAREA noastra Bubu, daca toata lumea se prezinta pe unde are chef nu o sa mai putem urmari subiectele care ne intereseaza ca o sa dam peste tot de "ma numesc si sunt...". So exista subiect special Sa facem cunostiinta, acolo ne putem prezenta si apoi liber la scris la subiecte.
|
|
| Sus |
|
 |
|
IonyIone
|
Subiectul mesajului: Re: Clinica privata President - maternitatea Gynatal Scris: Mie Mar 10, 2010 7:30 pm |
|
|
Da... asa cred si eu, dar haideti sa fim mai ingaduitoare cu fetele noi, pt. ca e clar ca subiectul Clinica privata President-Gynatal le-a atras pe acest forum, si cred ca nu au apucat sa-si dea seama ca exista rubrica "sa facem cuno." Si mie mi-a luat ceva timp pana sa inteleg ce si cum. Si le inteleg. pusi 
|
 |