Membru din: Sâm Iun 30, 2007 9:11 am Mesaje: 2580 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Andrei
Născut(ă) în: 15 Apr 2009
sterilizata, da de unde de unica folosinta. eu am mai zis da mai zic, na sa nu va suparati, mie mi s-au parut intradevar vechi multe chestii in odobescu (incliding chestia "profi") dar mi s-a parut curat. la fel cearceafuri vechi ca naiba, rupte pe ici pe colo, dar erau curate. chiar am intrebat de c esunt asa galbejite, sunt vechi? iar asistenta mi-a zis ca nici nu sunt asa vechi, dar de la atata spalat....
Membru din: Mar Aug 14, 2007 10:16 pm Mesaje: 1521 Localitate: timisoara
Mămica lui: Andreea Miruna
Născut(ă) în: 12 Noi 2008
BubuCandyBlue scrie:
crisy scrie:
Oxitocina nu mai face fabrica.....
oxitocina e hormonul natural secretat de creier iar pitocina e hormonul sintetic (fabricat)=oxitocina sintetica, identic celui natural oxitocina, ce se foloseste pt....
Am uitat sa pun S dupa oxitocina, caci asa se cheama solutia injectabila oxitocina S, la asta ma refeream, normal ca nu la hormonul secretat de organism
Membru din: Vin Ian 18, 2008 9:58 pm Mesaje: 637 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Melinda
Născut(ă) în: 18 Iun 2009
a_mirela scrie:
M-am apucat si eu sa-mi fac bagajul pentru spital... Iata ce am pus pana acum: - 2 paturici Happy Say Seni - 2 camasi de noapte - creme pentru sani (Garmastan, galbenele si unguent traumatic) - 3 bucati Pampers - 2 prosoape vomitat bebe - 2 prosoape normale - 2 paturici bebe (bumbac si fleece) - halat de baie - sutien alaptat - 3 chiloti babe - 3 chiloti unica folosinta - hainute bebe (2 salopete, 2 body-uri cu maneca lunga, 2 caciulite, 1 pereche manusi) - igiena bebe (crema Baby, pudra) - 1 pachet servetele umede - 1 pereche sosete lana + 2 perechi sosete groase - cosmetice (gel dus, periuta + pasta dinti, stick, etc) - 1 hartie igienica - ceai pt stimularea lactatiei - 3 perechi tampoane sani - 6 pachete servetele de unica folosinta - 2 pachete servetele umede - supozitoare cu glicerina - papuci baie
Ar mai trebui sa-mi pun urm lucruri: - papuci de casa (tre sa cumpar) - telefon + incarcator - dosar analize - buletin - aparat foto
Daca nu ajung la Szeged, ar mai fi nevoie de: - lenjerie pat - vestitele tampoane din vata si pansament tip fasa - canula de clisma? (asa tre sa zic la marmacie? ) - 1 flex - bani marunti - betadina - ceva mancare
Am uitat ceva?!
3 bucati pampers e foarte putin; nu stiu daca primesti de la clinica din Szeged sau trebuie sa ai tu. In ultimul caz, iti trebuie cel putin 6-7 bucati pe zi; unul il dai cand ii face baie, dar cat timp sta langa tine schimbi si tu de cateva ori bebele.
Membru din: Dum Sep 30, 2007 1:29 am Mesaje: 1601 Localitate: Cimişoara
Mămica lui: -
crisy scrie:
[ Am uitat sa pun S dupa oxitocina, caci asa se cheama solutia injectabila oxitocina S, la asta ma refeream, normal ca nu la hormonul secretat de organism
nu ma referam special la tine...ci ca info generala pt fostele ce nu stiu, dar mai ales pt viitoarele mamici, viitoarele membre ale forumului etc
Mămica lui: Timea Maria
Născut(ă) în: 24 Sep 2009
Mie la Odobescu nu mi-a trebuit nici un fel de medicamente, accesorii medicale.
Mie mi-au trebuit mai multe paturici impermeabile (eu nu ma avut Seni ci happy), am folosit 2 pachete cred (a cate 5 buc pe pachet) pampersi eu am dat 3 pe zi in plasuta pt baie. in salon am schimbat-o o singura data. mi-a mai trebuit un pachet de servetele de bebe, pe care l-am dat in ziua cand am nascut si l aexternare mi-a dat inapoi ce a ramas (aproape jumate de pachet)
Membru din: Vin Ian 18, 2008 9:58 pm Mesaje: 637 Localitate: Timisoara
Mămica lui: Melinda
Născut(ă) în: 18 Iun 2009
cosmilore scrie:
pampersi eu am dat 3 pe zi in plasuta pt baie. in salon am schimbat-o o singura data.
La Bega stau copii in salon cu mama 15 ore pe zi, si in acest timp uda si murdaresc scutecul destul de des, daci trebuie schimbati des. Nu stiu cum o fi la Szeged
Si paturici impermeabile am folosit destul de multe.
Membru din: Dum Noi 08, 2009 11:47 am Mesaje: 196 Localitate: TIMIŞOARA
Mămica lui: ANGELO MATTEO
v-aţi cumpărat trusă de epidurală? la cine a fost cazul....am o prietenă care a născut cu cezariană anul trecut la Bega şi i-a trebuit..şi-a cumpărat-o ea..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum